AURSKOG FINSTADBRU GOLFKLUBB BLE STIFTET DEN 19. MAI 1999. ALLEREDE ÅRET ETTER STOD 9 HULLSBANEN FERDIG.

De første tegningene av bane ble laget rundt dagens hall på Aursmoen og gressbanen, men det ble ikke trygt nok for brukerne som var meget uerfarne. Neste utkast som ble laget tegnet vi bak Aur gjestegård og der laget klubben faktisk 6 hull med utslag i skogen ved PDC Tangen (nå 07). Rangen ble utover dagens grusbane v/hallen og en provisorisk treningsgreen i filt ble laget utenfor hallen. Slik startet altså det hele i 1999. Fra år 2000 hadde vi en 9 hullsbane med par 3, 4 og 5. Denne ble tilholdsstedet til de ivrige golferne i Aurskog. Det ble satt opp noen brakker som ble klubbhus og proshop.

Etter lang tids prosjektering og planlegging startet byggingen av Aurskog Golfpark. I August 2005 sto 18 hullsbanen klar for spill og mange lovord har blitt sagt om både kvalitet og layout i tiden som har gått.
Banen har et stort potensial. Aurskog Golfpark er et av Akershus mest
komplette anlegg med bla. en 18 hulls bane, flott treningsområde og områder for nærspill. I tilknytning til golfanlegget er det også restaurant og pub med alle fasiliteter.
Banen er meget variert og vil gi utfordringer for de fleste – uansett alder eller nivå.
Under bakken ligger det mange km med drenering for å sikre medlemmene en så lang spillesesong som mulig optimal kvalitet.